Tiimipäällikön sana

Arin mietteitä:

Elämä heitellyt kuin kissaa pesukoneessa ja ei ole mennyt suunnitelmat kuten joskus ajattelin. Umpiohjaamo kattia ei tullut tehtyä ja konekkin ehti matkan varrella vaihtua pienempään jolla vauhti oli todella hidasta, mutta se taas johti ennen näkemättömään kehitystyöhön vanhan rungon kanssa joka koki useita päivityksiä ja lopulta huipuiksi tuolla merkun 115hp koneella kirjattiin 127,6kmh lukemia. Sitten alkoi mielenkiinto siirtyä uuteen UV-luokkaan ja konekkin vaihtui Yamahan 200 Vmax malliin jolla ei ehditty kunnon testiä ajaa ennen talvea. Keväällä on tarkoitus aloittaa kunnon rähinä ja katsotaan mihin se riittää uudessa luokassa.

-Ari Nurminen 2018-

Paljon on tapahtunut ja jotakin on opittu siitä kun Hurjamarine aloitti toimintansa. Tämä kausi alkoi todella nihkeästi ja hyvän ystäväni Valtterin lähtö tiimistä oli kaiken päälle iso takaisku, mutta se taisi olla vain ajan kysymys milloin noin lahjakas ja intoa täynnä oleva mies alkaa keskittymään enemmän omaan touhuunsa. Taidetaan olla kasvettu isoiksi ja alkaa löytymään se mistä itse tykkää ja on sitä mitä haluaa tehdä. Yhteistyötä tulen tekemään Valtterin kanssa jatkossakin ja autan tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan. Tiimin muut jäsenet Esa ja Henkka jatkavat edelleen tiimissä ja toivottavasti ehtivät apuun aina tarvittaessa.

Kevät on jo pitkällä ja entisen kilpurin korjaus etenee sitä mukaa kuin aikaa siihen löytyy ja uuden rungon tekeminen alkaa heti kun talliin on saatu tilaa eli tuo P9r pitää saada ensiksi pois alta. Sen verran voin paljastaa seuraavasta rungosta että siihen tulee turvaohjaamo joko valmis tai sitten itsetehty. Ajamista ja harjoittelua koitan P9r veneellä tehdä sen mukaan mitä aikaa löytyy uuden rungon rakennukselta, mutta kisoihin en taida tällä kaudella osallistua tai mistäs sitä tietää jos vaikka tilaisuus tulis?!?

Kaikki kisat koitan saada kuvattua tällä kaudella videolle ja ehkä jonkin muun vauhtivene tapahtuman ja niistä koosteita youtubeen. Jokatapauksessa kisapaikoilla tulen näkymään tällä kaudella.

Edellis vuosien kaltaiseen päivitystahtiin tasoikkailla jutuilla Hurjamarinen sivuilla en millään pysty ilman Valtteria, mutta yritetään ja koitetaan saada kilpaveneilyä tunnetuksi ja ihmisten tietoisuuteen.

Kiitokset vielä kaikesta Valtterille ja onnea valitsemalleen tielle!

-Ari Nurminen 2012-

 

 

Arin tarina:
Kilpaveneen rakennus lähti liikkeelle oikeestaan monen sattuman kautta. Olen aina halunnut rakentaa venettä itse ja kaikenmoisia veneitä on jo tullutkin tehtyä ja oltua mukana rakentamassa.

Oikeastaan alunperin tarkoitus oli ostaa Twisteri neljäpaikkaisena ja siihen sitten jokin moottori kiinni, mutta samaan aikaan saatiin asunto myytyä eikä uudesta kodista ollut tietoa niin oli pakko tuo Twisteri ostaminen unohtaa koska ei ollut tietoa että mihin sitä mennään asumaan. Noh tilapäisesti asuttiin vaimon vanhempien luona kunnes kesällä -09 löydettiin aivan unelma koti. Parasta siinä oli vielä se että kerrankin oli sitä rakennustilaa mitä aina olin haaveillut. Tosin asunnon ostoon meni veneeseen säästetyt rahat ja aikaisemmin käytettynä ostamani mercury 200xs oli lähellä lähteä kanssa myyntiin, mutta sitten usean sattuman kautta herätin henkiin ajatuksen omasta kilpaveneestä jota olin aina puolileikilläni ystäväni kanssa suunnitellut, mutta nyt tosissani! Koska idea veneestä ja piirrustuksista oli jo melkein valmiina eikä materiaalit kauheesti maksa niin nopeassa tahdissa saatiin tarvittavat vanerikaaret vesileikattua sekä rimat höylättyä.

Loppukesästä-09 alkoi veneen rakennus. Tein sitä todella pitkään yksin ja veljeni aina kun ehti oli apuna, mutta päivät töissä ja illalla kun oli pojan saanut nukkumaan alkoi veneen rakennus. Pienellä määrällä unta on menty koko talvi ja on ollut kyllä huonoa onneakin sekä vähän sairasteluakin rakentelua hidastamassa, mutta koko ajan on projekti edennyt.

-Ari Nurminen 2010-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *