Team Hurjamarine

Hurjamarinen pääkallopaikka on alusta alkaen ollut Salon Perniössä Arin kotona!

 

Konnan siirtyessä Mikkeliin jäi “alkuperäisalkuasukkaat” keskenään puhumaan saloa (On siis täysin oma kieli). Arin apuna jatkaa Veljensä Esa ja välillä Turkua puhuva Henkka.

Tulevaisuuden näkymät

Saimaan tapahtumien johdosta Arin kilpaura avo-ohjaamolla loppui kerrasta. Vaihtoehtona on poikamieselämä avoveneen kuljettajana tai jatkaminen avioelämässä umpiohjaamoveneen ratissa. Arihan valitsi heti umpparikuskin paikan, kumpihan miestä pelotti enemmän. Vaimo vai avona ajo?

Uutta rakentamaan

Päätöstenteko ei lopu Arilla. Nyt olisi valittavana umpiohjaamon rakentaminen vanhaan runkoon vai uuden veneen rakentaminen umpiohjaamolla?
Koskaanhan se ensimmäinen ei voi olla se paras, joten uutta rakentamaan! Jos ensimmäisellä vedoksellakin pystyi olemaan vastusta vanhalle kilpavenemerkille niin jospa uudella rungolla voisi yltää jopa huippupään vauhteihin?

Kausi 2012 tulee siis “Hurjamarine Salon” osalta kulumaan pääosin venettä rakentaessa. Varmaa on ettei uusi vene kerkeä kaudelle 2012 mukaan, mutta veneen rakennuspäiväkirjaa tullaan päivittämään ahkerasti heti alkumetreistä alkaen.

Aikaa ja yhteistyökumppaneiden tukea tämäkin projekti tulee tarvitsemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *