Förby PowerBoat Race saatiin päätökseen

FB_IMG_14040385595834640Vihdoinkin Hurjamarine sai läppärin pöydälle ja pääsi raapustamaan pientä tiivistelmää ajoista. Loistavasti MM-kisat meni 3C luokassa kun Marcus Johnsson ja Tomas Holmström voittivat mestaruuden jo tutuksi käyneellä tavalla. Kolmanneksi mittelöissä ajoi lopulta Johan Rehn ja Esa Luukkonen varmalla ajolla. Suomalaisten väliin kakkoseksi ajoivat Ranskalaiset  Pascal Caballero ja Jessie Berthois. Sunnuntaina tapahtui hieman FB_IMG_14040396982405307dramatiikkaakin kun C-88 kaatoi veneensä aika pahaan kuntoon vaikka miehistö taisi selvitä pelkällä säikähdyksellä, kiitos nykyisen turvaohjaamon, lopputulokset 3C. 3B luokan EM kisoissa Suomalaiset ei mahtaneet oikeen mitään Ruotsalaisille kun paras Suomalainen Dennis Westerholm ja Dan Pihlström olivat vasta viides, mutta jatkossa varmasti Suomalaiset tulee kohentelemaan asemiaan! Lopputulokset 3BV-luokissa ei Salolainen Tomi Huuhka oikeen saanut vauhtia veneeseen vaikka kartturina oli nopea Formula kuski Risto Lindström joka korjasi ratapuolella F4S pöydän kirkaimmista palkinnoista. Tulokset V-50 ja V-150 .

Onnittelut vielä kaikille ja kasa videoita tuli kuvattua sekä jokunen kuvakin jotka koitetaan saada julkaistua kun ehditään.

Salon Kilpaveneilijöiden sivuilta löytyy kattavasti tuloksia kaikista luokista.

-Ari-

This entry was posted in Uutiset. Bookmark the permalink.

One Response to Förby PowerBoat Race saatiin päätökseen

  1. Tomi Huuhka says:

    Kaksi päivää tuli ajettua jalka suorana lähdöstä maaliin. Vene toimii, mutta moottori tarvitsee pientä ehostusta. Lauantain kisassa viihdytettiin katsojaveneitä ja sunnuntain kisassa tehtiin pieniä kikkoja, koska nopeudessa ei pärjätty millään =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *